Haylin (Logistiek Coördinator)

Haylinn is momenteel werkzaam als Logistics Analyst bij een toonaangevende leider in data-infrastructuur. In haar huidige functie is Haylinn verantwoordelijk voor het oplossen van problemen met inkomende en uitgaande goederen, monitort zij ERP-transacties en lost zij EDI (Electronic Data Intercharge) problemen op. Tevens werkt zij nauw samen met 3PL’S om alle inkooporders correct te verwerken. Haylinn haalt veel voldoening uit het analyseren en optimaliseren van werkprocessen en procedures. Soortgelijke werkzaamheden ziet zij dan ook graag terugkomen in een vervolgstap binnen haar carrière binnen een productieorganisatie. Samen met Extra Talent is Haylinn aan het orienteren op de huidige arbeidsmarkt en hoopt zij een interessante stap te maken binnen een nieuwe organisatie als Logistics Analyst of Logistics Coördinator.

Haylinn is een vriendelijke en geduldige vrouw die een voorliefde heeft voor het analyseren en optimaliseren van (logistieke) processen en procedures. De Nederlandse taal beheert zij voldoende maar niet vloeiend. Voor Haylinn zelf is het van belang dat zij werkzaam is binnen een internationale productieorganisatie waar de voertaal Engels is.

Haylinn heeft één maand opzegtermijn, is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Nauw samenwerken met 3PL om inkooporders te verwerken;
  • Monitor ERP-transacties en los EDI-problemen op;
  • Los elk probleem met inkomende/uitgaande zendingen op;
  • Logistieke kosten controleren en onjuiste facturen verifiëren;
  • Retourgoederen beheren en schadegoederen claimen;
  • Voorraad afstemmen op dagelijkse basis;
  • Hulpsysteem opgezet voor nieuw magazijn.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

49

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.