Simon (Medewerker Bedrijfsbureau)

Al zijn gehele loopbaan is Simon werkzaam voor dezelfde werkgever, een technische groothandel. Hier heeft hij een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is hij na enkele jaren als Magazijnmedewerker, doorgegroeid naar de rol van Inkoopmedewerker én is hij er in geslaagd om naast zijn fulltime baan zijn hbo-opleiding af te ronden. Inmiddels is Simon ruim 7 jaar werkzaam als Medewerker Bedrijfsbureau. In deze rol vormt hij een belangrijke schakel binnen de organisatie. Simon monitort alle operationele processen en zorgt ervoor dat orders tijdig de deur verlaten. Hij is het 1e aanspreekpunt voor collega’s op de vloer en daarnaast komen alle klachten, vragen en problemen betreffende lopende orders bij hem terecht. Aan hem de taak om deze verder uit te zoeken en de juiste acties in gang te zetten.  Hoewel de rol Simon op het lijf geschreven is, ervaart hij na 17 jaar dat hij toe is aan een nieuwe werkomgeving. Werken in teamverband en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling zijn daarbij belangrijk. 

Simon is in staat om meerdere balletjes hoog te houden en gedijt goed in een hectische omgeving. Hij houdt overzicht en houdt ervan om zaken tot op te bodem uit te pluizen. Zijn drive om altijd tot een passende oplossing te komen, maakt dat hij niet snel opgeeft. Lukt het niet linksom, dan moet maar het rechtsom, zijn z’n eigen woorden daarover. Simon is daarnaast van nature een sociaal en positief persoon en werkt het liefst in teamverband.

Simon is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Zijn salarisindicatie is € 3.600.- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Bewaken van processen omtrent de levering van onderdelen;
  • Verantwoordelijk voor correcte afhandeling van (gedeeltelijk) geannuleerde klantorders in het systeem;
  • Ontvangen, beoordelen en afhandelen van vragen, klachten en problemen omtrent transport, inkoop, verkoop en inbound.
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor collega's op de vloer;
  • Onderhouden van contact met diverse stakeholders intern en extern. 

Functie

Medewerker Bedrijfsbureau

Leeftijd

35

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Bestmate, Locus, MS Office (Excel, Word en Outlook)