Catharina (Productieplanner)

Catharina is 4 jaar Productieplanner bij een technisch recyclingwarehouse. Hier is zij verantwoordelijk voor het verzamelen en gereedmaken van honderd pallets met elektronische apparaten per maand. Catharina is het aanspreekpunt en controleur voor de ontmanteling van de goederen. Aan de hand van de voorraad stelt ze productieplanningen op. Daarnaast heeft Catharina contact met Europese leveranciers en verwerkt ze import documenten in de administratie. Zodra een levering aankomt controleert ze dit op kwaliteit en volledigheid. Catharina rapporteert aan de Supply Chain Manager en schakelt met andere afdelingen zodra het ontmantelingsproces afgerond is. Binnen deze organisatie wordt gewerkt met het ERP-systeem SAP. Tijdens een eerdere werkervaring was Catharina Assistent Manager bij een sneaker warehouse. In deze functie hield ze zich bezig met relatiebeheer en contractmanagement voor leveranciers. Daarnaast had ze contact met klanten, controleerde facturen en stuurde ze personeel aan. Catharina is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie in de omgeving van Breda.

Catharina is een enorm liergierige vrouw. Naast dat ze haar eigen werkzaamheden snel onder de knie wilt hebben, leert ze graag hoe andere functies binnen het bedrijf werken. Hierdoor wilt ze collega’s helpen om zo het beste bedrijfsresultaat te behalen. Catharina blijft koel onder druk en staat sterk in haar schoenen. Ze weet problemen direct aan te pakken en blijft zoeken naar procesoptimalisaties. 

Catharina heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een bespreekbaar brutosalarisindicatie van € 3.000,- per maand.         

Werkzaamheden

  • Verzamelen en gereedmaken van honderd pallets per maand;
  • Maken van productieplanningen;
  • Voorraadbeheer;
  • Schakelen met meerdere afdelingen;
  • Controleren en aansturen recyclemedewerkers;
  • Leverancierscontact;
  • Rapporteert aan de Supply Chain Manager;
  • Administratief verwerken van impport documenten;
  • Kennis van ERP-systeem SAP.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

42

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Indonesisch

Computervaardigheden

Microsoft Office en ERP-systeem SAP