Ruben (Inkoper)

Ruben heeft bijna 20 jaar ervaring in de Inkoop, hiervoor heeft hij ervaring opgedaan binnen de productontwikkeling. Vervolgens is hij in 2006 begonnen bij zijn vorige werkgever. Hij was hier verantwoordelijk voor de inkoop van alle food items die werden gebruikt binnen de organisatie. Daarnaast onderhield hij de systemen en pakte hij een deel assortimentsontwikkeling en -beheer op. Daarbij heeft hij de deelname aan ToGoodToGo opgezet en coördineerde hij ook deze gehele deelname. Vervolgens heeft hij een overstap gemaakt naar Senior Inkoper binnen een overheidsorganisatie. Hij is hierbij verantwoordelijk voor de aanbestedingen van Kleding en Persoonsgebonden Uitrusting. Daarbij is hij verantwoordelijk voor het afsluiten en onderhouden van raamovereenkomsten. Ruben mist een dynamische omgeving en is hierdoor op zoek naar een nieuwe uitdaging richting de Inkoop. 

Ruben is een sociale man. Hij heeft een brede interesse en wil graag ook veel weten over diverse producten. Hij is vasthoudend en een doorzetter. Hij wil graag gestelde doelen bereiken. Hij is duidelijk in zijn communicatie en zegt waar het op staat. Hij vindt creatieve oplossingen voor onverwachte problemen. Onderhandelingen gaat hij ook niet uit de weg, hij zorgt ervoor dat dit op een verbindende manier gebeurd, met het juiste resultaat. 

Ruben heeft 1 maand opzegtermijn, daarna is hij beschikbaar voor 36 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis.  

Werkzaamheden

  • Aanbestedingen voor Kleding en Persoonsgebonden uitrusting;
  • Afsluiten van raamovereenkomsten;
  • Contractbeheer voor lopende en nieuwe raamovereenkomsten;
  • Verwerken van alle gegevens in diverse systemen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

52

Woonplaats

Amersfoort

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, EBMS, Ross, MS Office.