Stan (Inkoper)

Stan heeft momenteel ruim 20 jaar ervaring, waarin Inkoop een rode lijn in geweest. Hij heeft meerdere rollen vervuld als Inkoper, facilitair manager en contractbeheerder. Hierin heeft hij altijd aan de facilitaire kant gezeten, deze trekt hem ook het meest. Stan heeft ervaring met de Operationele Inkoop en het facilitaire deel. Hij heeft ook meerdere leidinggevende rollen vervuld en is regelmatig verantwoordelijk geweest voor diverse afdelingen, het beheer van het wagenpark. Ook heeft hij tenders uitgezet en onderhoudt hij leveranciersrelaties. Momenteel is Stan Inkoper/Contractbeheerder, hij is verantwoordelijk voor alle Non Trade inkopen en alle gerelateerde contracten hieraan. Daarnaast is hij betrokken geweest bij de implementatie van AFAS. Het contract van Stan loopt in juni af, hierdoor is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de (facilitaire) Inkoop.

Stan is een gedreven en resultaatgerichte teamplayer. Hij werkt graag hard en vindt het fijn om bezig te blijven. Hij is een uitstekende relatiebouwer en een stabiele factor op de afdeling. Stan vindt humor belangrijk. Hij omschrijft zichzelf als iemand die met humor en positiviteit een team kan meenemen in bepaalde zaken. Hij geeft feedback terug aan collega's en staat hier ook voor open. 

In overleg kan de startdatum van Stan worden bepaald, hij is beschikbaar voor 4 dagen in de week voor 32 of 36 uur. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand op fulltime basis.  

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de Inkoop van alle Non Trade artikelen;
  • Contractbeheer voor Non Trade;
  • Deelnemen aan projecten, zoals implementatie van AFAS.

Functie

Inkoper

Leeftijd

57

Woonplaats

Apeldoorn

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, AFAS, SAP.