Lars (Productieplanner)

Lars heeft in 2019 zijn BSc Economics and Business Economics behaald waarna hij het jaar erop zijn MSc Technology and Operations Management behaalde. Gedurende zijn studie(s) heeft Lars werkervaring opgedaan als Supply Chain Controller en Sales Medewerker. Momenteel is Lars werkzaam als Productieplanner bij een internationale voedingsfabrikant. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk plannen van de productie, zorg dragen voor de juiste materialen, capaciteit en de producten zo efficiënt mogelijk tijdig bij de klanten te krijgen. Dit doet hij op basis van een 2 wekelijkse planning, maar ook voor de lange termijn planning (1-3 maanden). Tevens levert hij een continue bijdrage aan verbeterprojecten. Daar Lars op dit moment veelal operationeel in de planning bezig is, blijft er weinig ruimte over om, zoals verwacht, zich te kunnen focussen op de lopende projecten. Samen met Extra Talent is Lars aan het oriënteren op de huidige arbeidsmarkt en staat hij open voor een uitdagende rol binnen de supply chain.

Lars is een gedreven supply chain professional met gevorderde sociale, planning en analytische vaardigheden. Zijn open persoonlijkheid en leergierigheid dragen bij aan zijn ambities om altijd in ontwikkeling te blijven. Lars komt over als een fijne gesprekspartner en weet in hectische tijden het hoofd koel te houden.

Lars heeft één maand opzegtermijn,. Is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van productieplannen;
  • Zorg dragen voor een zo efficiënt mogelijk processtroom, (juiste (hoeveelheid) materialen, productiemiddelen, personeel en capiciteit);
  • Het realiseren van een effectieve orderverwerking (kostenbesparing);
  • Monitoren en bijhouden van stamgegevens in het systeem SAP.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

27

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.