Sonya (Strategisch Inkoper)

.Sonya heeft in 2015 de hbo-opleiding Facility Management afgerond en ze heeft 6 jaar werkervaring. Momenteel is Sonya 3 jaar werkzaam als Inkoper bij een voedingsmiddelenproducent. Ze is verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van de verpakkingsmaterialen. Grotendeels houdt zij zichzelf bezig met het vinden van de juiste leveranciers en het onderhandelen over de contracten. Sonya stelt forecasts op voor de leveranciers, zodat de leveranciers weten hoeveel er ingekocht gaat worden en hier rekening mee kunnen houden in de voorraad. Sonya is met Extra Talent latend op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper, waar zij ook bezig gaat zijn met onderhandelen en contractafspraken. 

Sonya is een zelfverzekerde jongedame die graag het beste uit haar werk haalt. Zij heeft altijd haar werk af en op orde. Afspraak is afspraak bij Sonya en zij zit daar kort op. Sonya is positief ingesteld en weet zichzelf rustig te houden in hectische situaties. Ze gaat altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing en betrekt haar collega’s daarin. Sonya kan goed zelfstandig en in teamverband werken. 

Sonya heeft een opzegtermijn van één maand, is voor 40 uur beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.700,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het hele inkoopproces met betrekking tot de verpakkingsmaterialen;
  • Sourcen van nieuwe grondstoffen, materialen en leveranciers;
  • Relaties onderhouden met bestaande leveranciers;
  • Maandelijks, per half jaar en jaarlijks onderhandelen over nieuwe contractafspraken;
  • Bezoeken van beurzen om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe leveranciers te vinden.

Functie

Strategisch Inkoper

Leeftijd

29

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.