Maartje (Supply Chain Assistant)

Maartje is in het bezit van haar hbo-diploma ‘Trade Management for Asia’ en heeft daarbij 5 jaar ervaring opgebouwd binnen de supply chain en logistiek. In haar huidige functie als Supply Chain Assistent is Maartje verantwoordelijk voor het inkopen van halffabricaten aan de hand van technische tekeningen. Daarnaast onderhoudt ze contact met leveranciers omtrent levertijden, kwaliteit en capaciteit en stelt ze de facturen op. Ook is Maartje verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het regelen van het transport. Hiervoor stelt ze ook daadwerkelijk de transportplanning op en communiceert deze met alle stakeholders. Maartje is op zoek naar meer ontwikkelingsmogelijkheden en is met deze reden samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe functie als Inkoper, Tactisch Inkoper, Strategisch Inkoper of Operationeel Inkoper.

Maartje is leergierig en heeft doorzettingsvermogen, dit kan je terug zien in het feit dat ze meerdere taken uit eigen initiatief heeft opgepakt. Ze kwam in haar huidige functie binnen als Supply Chain Assistent en voert nu technische en tactische Inkoop taken uit. Daarnaast is ze graag bezig in haar functie en wil dan ook graag verantwoordelijkheid terug zien in een nieuwe uitdaging.

Maartje heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Maartje is vanaf Juni fulltime beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Het plaatsen van Inkooporders bij de huidige leveranciers;
  • Het inkopen van technische halffabricaten door middel van het lezen van technische tekeningen;
  • Het sourcen naar nieuwe leveranciers;
  • Het voeren van onderhandelingen met nieuwe leveranciers met daarbij het opstellen van raamovereenkomsten;
  • Regelt de transportplanning voor een aantal klanten binnen de organisatie;
  • Het schakelen met interne afdelingen over het inkoopproces, afdelingen zoals Warehouse, Productie, Sales, Engineers en het Design team;
  • Het analyseren van prijsvergelijkingen bij leveranciers om zo tot de beste prijs te komen;
  • Het opstellen van facturen voor bestaande klanten;
  • Het houden van meetings met Productie en Design met als doel kosten besparing te realiseren.  

Functie

Supply Chain Assistant

Leeftijd

30

Woonplaats

Leiden

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

Power BI, Microsoft Office: Excel, Word, Powerpoint en Outlook