Ashwin (Inkoper)

Ashwin is direct na zijn hbo master “Business Administration” gaan werken binnen een groothandelsbedrijf als Inkoper. Hier was Ashwin onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van inkooporders tot een bedrag van € 500.000,- en kocht hij voornamelijk halffabricaten in om vervolgens de transport door te zetten naar hun bedrijfspartner in Suriname. Ook was Ashwin verantwoordelijk voor het sourcen van nieuwe leveranciers en het onderhouden van het contact met de bestaande en nieuwe leveranciers omtrent levertijden, prijsonderhandelingen en kwaliteitscontroles. Tijdens zijn loopbaan bij dit groothandelsbedrijf heeft Ashwin samen met zijn broer een import- en exportbedrijf van tropische dranken opgezet wat diende als tussenpartij tussen klant en leverancier. Voor zijn klanten ging Ashwin op zoek naar nieuwe leveranciers en maakte hij de meest gunstige prijsafspraken. Ook andersom ging Ashwin voor de leveranciers op zoek naar de juiste klanten die zoveel mogelijk afnamen. Hier is hij ook zelf verantwoordelijk geweest voor het opmaken van facturen, offertes en pakbonnen. In zijn huidige functie als Allround Support Medewerker haalt Ashwin niet de uitdaging die hij nodig heeft en daarom gaat hij met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operationeel Inkoper.

Ashwin is op ons overgekomen als een hele vriendelijke, intelligente familieman. Hij is ambitieus en zoekt daarom een plek waar hij kan leren en door kan groeien. Ashwin zou graag zijn Nevi-1 behalen in het nieuwe bedrijf waar hij aan de slag gaat.

Ashwin heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,-.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van de ontvangen robots; 
  • Verantwoordelijk voor het opmaken van facturen en offertes; 
  • Het installeren van de software in de robots; 
  • Het administratief ondersteunen van de verkoopmedewerkers; 
  • Verantwoordelijk voor het verlenen van assistentie aan klanten bij gebruik van robots en problemen oplossen op locatie indien nodig.

Functie

Inkoper

Leeftijd

42

Woonplaats

Voorburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

nb

Computervaardigheden

nb