Lieke (Operations Manager)

Lieke heeft de afgelopen 10 jaar veel kennis opgedaan binnen de Supply Chain bij een aantoonbare e-commerce webwinkel organisatie. Denk hierbij aan functies zoals Inkoper, Content & Customer Service Manager en Operations Manager. Tijdens haar rol als Inkoper was Lieke dagelijks op zoek naar de beste producten en scherpe aanbiedingen voor op de website. Dit houdt in dat zij verantwoordelijk was met het benaderen van nieuwe leveranciers en goede relatiebeheer onderhield met bestaande klanten zowel in het binnen- en buitenland. Daarnaast kwam ook het onderhandelen voor de beste inkoopprijzen en zorgen dat de facturen van leveringen betaald worden. De afgelopen 3 jaar heeft Lieke als Operations Manager een uitgebreide takenpakket uitgevoerd. Hier was zij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, denk aan het aanpassen en versnellen van processen en was Lieke bezig met het brainstormen met nieuwe ideeën voor betere efficiëntie. Tijdens haar rol zorgde Lieke voor het draaien van alle teams en was ze de directe leidinggevende van ongeveer 35 fte met collega’s uit de afdelingen magazijn, klantenservice, content en inkoop. Samen met Extra Talent zoekt Lieke naar een nieuwe Supply Chain uitdaging waar zij de rol van Inkoper kan aanpakken en zich verder kan ontwikkelen.

Lieke is zeer sociaal en houdt van snelschaken waar ze erg enthousiast wordt met het behalen van mooie resultaten zowel alleen of in teamverband. Lieke omschrijft zichzelf als gestructureerd, oplossingsgericht en heeft een echte hands-on mentaliteit. Verder vindt Lieke het leuk om ideeën te vertalen naar uitvoer en heeft een sterke commerciële denkvermogen. Je kan Lieke in haar vrije tijd samen vinden met haar vriendengroep of met haar partner en hond samen reizen door heel Europa in hun zelfgemaakte camper-van.

Lieke is per 3 april voor 32 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsprocessen;
  • Leidinggevende rol binnen verschillende afdelingen; 
  • Groot onderdeel van het marketingcampagne team; 
  • Benaderen van nieuwe leveranciers en relatiebeheerder; 
  • Onderhandelen; 
  • Containerinkoop internationaal & inkoop nationaal; 
  • De opmaak van de website; 
  • Klantenservice te woord staan; 
  • Coordineren van de zendingen. 

Functie

Operations Manager

Leeftijd

32

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.