Luca (Productieplanner)

Luca heeft 8 jaar lang gewerkt als Warehouse Manager bij een leverancier van industriële apparatuur. Hier waren zijn taken het uitzetten van inkooporders, het opmaken van een forecast op jaarbasis aan de hand van historische data, onderhouden van het contact met externe leveranciers, het houden van prijsonderhandelingen, opmaken van offertes en was hij verantwoordelijk voor het gehele revisietraject van het bedrijf waaronder het effectief beheren van voorraadniveaus- en systemen. Na 8 jaar gewerkt te hebben als Warehouse Manager is Luca aan de slag gegaan als productieplanner bij een productiebedrijf voor onderdelen van jets, straaljagers en helikopters . Hier is hij verantwoordelijk voor het beheren van de visuele systemen om de volgorde van productieorders te bepalen en bewaken, het bewaken van de dagelijkse voorraaddekking en overzichtelijke controle houden van de productie-output ten opzichte van de planning. Omdat deze functie op de voorhand interessant leek maar eentonig gebleken is, is Luca samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe functie. Hij is bereid een compleet nieuwe functie op te pakken als bijvoorbeeld Supply Chain Planner, Analist of Demand Planner om nieuwe dingen te leren en zichzelf te ontwikkelen in de branche.

Luca is een collegiale, resultaatgerichte, pragmatische man met helikopterview. Hiermee bedoel ik dat hij out of the box denkt als het gaat om het verrichten van de werkzaamheden maar ook het zoeken naar nieuwe functies. Hij heeft namelijk geen voorkeur voor functie, als het maar iets is wat hij nog niet gedaan heeft en veel kan leren.

Luca heeft een opzegtermijn van 1 maand, is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van €3.850,- op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Beheren van alle planning activiteiten binnen het productiegebied van onderdelen van luchtvaartuigen;
  • Beheren van de visuele systemen om de volgorde van productieorders te bewaken en bepalen;
  • Verantwoordelijkheid voor de garantie van de beschikbaarheid van onderdelen;
  • Bewaken van de dagelijkse voorraaddeking om zowel tekorten als overschotten te voorkomen;
  • Overzicht controleren van de productie-output ten opzichte van de planning.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

40

Woonplaats

Papendrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.