Lou (Supply Chain Consultant)

Lou is een senior warehouse supervisor die van aanpak houd, géén uitdaging is te groot. Hij is op zoek naar een gelijkwaardige functie met een mogelijk perspectief op een management rol. Ook heeft hij interesse in een functie als supply chain coördinator. Lou heeft ervaring met het aansturen en begeleiden van 45 medewerkers. In zijn huidige functie is Lou verantwoordelijk voor cargill en het inventory team, het verwerken van alle inkomende goederen, het gereed maken van uitgaande orders naar aanleiding van de klanteisen. Daarnaast is Lou verantwoordelijk voor het gehele voorraadbeheer op locatie en de kwaliteit verbetering op het gebied van voorraadbeheer en uitgaande orders. Hij draagt zorg voor de tijdsregistratie, de personeelsplanning intern en extern, verzuim gesprekken en het houden van functioneringsgesprekken. Samen met Extra-talent is Lou op zoek naar een passende nieuwe uitdaging. 

Lou is een vrolijke senior in het vak, hij is loyaal en heeft geen moeite om taken op te pakken die buiten zijn takenpakket vallen. Hij houdt zich aan zijn afspraken en komt over als een harde werker die zich volledig inzet om zijn doelen te realiseren. 

Lou is per direct beschikbaar, voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand. 

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor cargill en het inventory team;
  • Het verwerken van alle inkomende goederen;
  • Het gereed maken van uitgaande orders naar aanleiding van de klanteisen;
  • Verantwoordelijk voor het gehele voorraadbeheer op locatie en de kwaliteit verbetering op het gebied van voorraadbeheer en uitgaande orders;
  • Hij draagt zorg voor de tijdsregistratie, de personeelsplanning intern en extern, verzuim gesprekken en het houden van functioneringsgesprekken.

Functie

Supply Chain Consultant

Leeftijd

49

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands , Engels, Portugees, Spaans, Frans.

Computervaardigheden

Excel, Basware, SWAP4ALL, DAISY, MPS, Mainframe, SAP 3.1, CORDA. AOG procedures..