Bastiaan (Service Planner (monteurs))

Bastiaan heeft in ruim 20 jaar carrière diverse functies uitgevoerd van Transportplanner tot Rayon Manager. Momenteel is hij 6 jaar werkzaam als Hoofdplanning bij een specialist in zonneweringen. In deze functie is hij verantwoordelijk voor 26 monteurs, waarvan 5 in onder aanneming. Hij verzorgt voor hen de dagelijkse planning. Dit gaat om preventief onderhoud en storingen. Bastiaan is daarbij verantwoordelijk voor de logistieke doorstroming vanaf productie tot aan de montage bij de opdrachtgever. Hiervoor heeft hij dagelijks contact met leveranciers over productie en leveringen. Ook is Bastiaan verantwoordelijk voor het inhuren van klimmaterialen zoals kranen en hoogwerkers. Daarbij bezoekt hij de werklocaties voor bouwprojecten voor inspecties, registreert hij de uren van monteurs en pakt hij een deel aftersales op. Bastiaan heeft in zijn huidige functie geen toekomstperspectief en wil zichzelf wel graag verder blijven ontwikkelen. Dit is de reden dat Bastiaan op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Projectleider of Productie- / Supply Chain Planner.

Bastiaan staat voor communicatie, met open en eerlijke communicatie kom je het verste. Mensen die dicht bij Bastiaan staan omschrijven hem ook als open en eerlijk. Bastiaan is altijd de behulpzame collega die voor iedereen klaar staat. Daarnaast pakt hij ook de verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, als hij ergens aan begint gaat hij er ook voor de volle 100% voor. Hij is klantgericht en staat ook hierbij weer voor goede communicatie. Ook hierin komt zijn sociale kant terug. Daarbij is hij stressbestendig en leergierig.

Bastiaan heeft een opzegtermijn van 1 maand, hierna is hij fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.400,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van 26 monteurs;
  • Zorg dragen voor logistieke doorstroming vanaf productie tot aan montage bij opdrachtgever;
  • Inhuren van klimmaterialen;
  • Werkplek inspecties uitvoeren;
  • Uren registratie monteurs;
  • Deel aftersales;
  • Beheer eigen mailbox en monitoren van storingsmailbox met circa 1600 mails per maand;
  • Aansturen van logistiek- en administratief planner.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

46

Woonplaats

Regio Amersfoort

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord, voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Crafter.