Joris (HBO Starter Supply Chain)

Joris heeft in januari 2023 de propodeuse behaald van de studie Technische Bedrijfskunde. Tijdens de studie kwam Joris erachter dat hij liever leert in de praktijk. Hij is gaan werken bij een technisch productiebedrijf. Hier werkt Joris als Technisch Monteur, waar hij zich vooral bezig houdt met het bouwen en installeren van systemen om de robortarm automatisch te laten werken. Joris is graag bezig met techniek en nieuwe ontwikkelingen. Hij wil zich dan ook graag ontwikkelen in een Technische omgeving. Aangezien Joris geen werkervaring heeft in een Supply Chain kantoor functie, staat hij open voor verschillende mogelijkheden zoals, Werkvoorbereider of Planner bij een Technische organisatie. 

Joris is een rustige jongeman die zich graag wil gaan ontwikkelen. Hij is erg leergierig en zeker bereid cursussen te volgen. Leren in de praktijk vind hij prettig. Joris vindt het leuk om samen met collega’s te werken en mee te denken aan projecten of oplossingen. Als er iets geregeld moet worden ben je bij Joris aan het goede adres, hij vind het leuk om dingen uit te zoeken.

Joris is in overleg beschikbaar voor 32 – 40 uur en heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Technisch monteur;
  • Het bouwen en monteren van besturingskasten voor de robotarm;
  • Systeem bouwen en instaleren, zodat de deuren van de machine automatisch open en dicht gaan.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Amersfoort

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook), Solidworks