Jay (HBO Starter Supply Chain)

 

 

Jay is een hbo-starter en verwacht in juni de bachelor Commerciële Economie af te ronden. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij een internationaal productiebedrijf op de afdeling Commercial Services. Hier heeft hij dus al een kijkje in de keuken kunnen nemen bij de maakindustrie. Momenteel is Jay bezig met zijn afstudeeronderzoek bij een startup binnen de Supply Chain. Hier doet hij marktonderzoek en schrijft hij een adviesrapport over hoe het bedrijf meer klanten kan aantrekken. Nu hij bijna is afgestudeerd, is Jay op zoek naar een leuke uitdaging binnen de Supply Chain. Hij is erg geïnteresseerd in een functie als Inkoper of Supply Chain Planner.

Jay is leergierig en analytisch. Tijdens projecten op school moet hij veel data analyseren en bijvoorbeeld interviews coderen, dit gaat hem goed af en vindt hij leuk om te doen. Hij wil zich graag blijven ontwikkelen en leert snel wanneer het hem eenmaal uitgelegd wordt. Jay is commercieel en communicatief sterk. Hij wil overal het meeste uit halen en zijn sociale vaardigheden helpen hem daar bij. Zo is het onderhouden van contact met klanten en leveranciers geen enkel probleem voor Jay. Hij vindt het fijn om samen met een team naar een gezamenlijk doel toe te werken en is dus een echte teamplayer. 

Jay is na het behalen van zijn diploma in overleg beschikbaar voor 40 uur per week en hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Uitvoeren van marktonderzoek en opstellen van een adviesplan over hoe het bedrijf meer potentiële klanten kan aantrekken.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

21

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Punjabi en Hindi uitstekend in woord en geschrift. Duits matig in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, PowerPoint, Word)