Marino (Warehouse Coordinator)

Marino heeft naast zijn mbo-opleiding ‘Logistiek Teamleider’ onderhand 8 jaar werkervaring binnen de Logistiek en Supply Chain, voornamelijk binnen de AGF. Zo heeft Marino zich op weten te werken van Logistiek Medewerker  tot Warehouse Planner, waarbij verantwoordelijk was voor het beheren van voorraadniveaus en –systemen, alle administratie omtrent binnenkomende en uitgaande goederen, controle van capaciteiten op basis van productieprognoses en het assisteren van de directeur bij het opzetten van 7 nieuwe externe vestigingen. Gevoelsmatig kon Marino hier niet zijn volledige potentie tot uiting laten komen, waarna hij de stap heeft gezet naar de functie van Productieplanner. Hier is hij verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met vaste leveranciers en klanten, aan de hand van een aangeleverde forecast een productieplanning opstellen en een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het huidige ERP-systeem. Vooral het laatste is een taak waarin hij zijn kunde en analytisch denkvermogen kwijt kan. Daarom is hij nu samen met Extra Talent op zoek naar een functie waarin hij deze vaardigheden kan gebruiken en zijn volledige potentie tot uiting kan laten komen.

Marino is een sociaal, proactief en flexibel persoon met een grote mate van zelfstandigheid. Dit is terug te zien in het feit dat hij vanaf een jonge leeftijd al op zichzelf woont en een eigen auto heeft, met nog een mooie motor onderweg. In zijn vrije tijd is Marino te vinden op festivals of op het veld voor een potje voetbal.

Marino heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- op basis van een fulltime dienstverband.      

Werkzaamheden

  • Onderhouden van het contact met leveranciers en klanten over nieuwe en lopende orders;
  • Aan de hand van een aangeleverde forecast de productieplanning opstellen;
  • Administratieve afhandeling van binnenkomende en lopende orders in excel;
  • Controle van orderbestanden aan de hand van productie-output;
  • Een bijdrage leveren aan het verbeteren en efficienter maken van het ERP-systeem.

Functie

Warehouse Coordinator

Leeftijd

26

Woonplaats

Schiedam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

MS Word, MS Excel, MS Outlook, Navision, SLA