Chris (Inkoper)

Chris heeft ruim 25 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen verschillende bouwmarkten in Nederland. Bij zijn laatste werkgever is Chris werkzaam geweest als Projectmanager, waar hij zorgde voor het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Daarna heeft Chris de functie van Vestigingsdirecteur op zich genomen en heeft hij 3 verschillende filialen onder handen genomen, waaronder een filiaal vanaf nul opgezet. Chris was binnen deze functie verantwoordelijk voor het leiden van een team van ruim 100 man en voor alle commerciële resultaten en de kostenbewaking. Daarnaast was Chris verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement en voor het opleiden van nieuwe bedrijfsleiders. Ook zorgde hij ervoor dat alle processen binnen het bedrijf vlekkeloos verliepen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: logistieke processen, marketingprocessen en winkelinrichtingen. Chris is in zijn huidige rol werkzaam als Senior Inkoper en is verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement, het contractmanagement en voor het sourcen van nieuwe artikelen voor het assortiment. Daarnaast maakt Chris lange termijn planningen tot 5 jaar vooruit op basis van historische data. Chris vindt zijn huidige functie erg leuk, maar mist het leidinggeven enorm en is daarom, samen met Extra Talent, op zoek naar een uitdaging als Manager binnen de Supply Chain.

Chris is op ons overgekomen als een hele sympathieke man die enorm veel passie heeft voor zijn vak. Hij vindt het erg leuk om te werken in team verband, maar hij vindt het vooral erg leuk om leiding te geven. Daarnaast is Chris een man met veel positieve energie en staat hij klaar om de handen uit de mouwen te steken binnen een nieuwe functie.

Chris heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 6.500,- bruto op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Het inkopen van alle benodigdheden voor alle locaties, verspreid over het hele land; 
  • Verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement; 
  • Prijsonderhandelingen doen en op basis daarvan contracten afsluiten om deze prijzen vast te leggen; 
  • Verantwoordelijk voor het maken van een lange termijn inkoopplanning tot 5 jaar vooruit, op basis van historische data; 
  • Het analyseren van de verkoopdata en de inkoop daarop aanpassen.  

Functie

Inkoper

Leeftijd

54

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in spraak en geschift, Duits en Engels goed in spraak en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Word en Powerpoint, SAP