Bas (Warehouse Teamleider)

Bas is een jongeman die bij zijn huidige werkgever ruim 12 jaar werkzaam is. Hij is ooit begonnen als Warehouse Medewerker en is door zijn gedrevenheid uitgegroeid tot Teamleader Warehouse. Bas is onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van warehouse medewerkers, het verzorgen en monitoren van de planning en het waarborgen van de kwaliteit en de veiligheid. In deze rol heeft Bas in één jaar tijd bij zijn huidige werkgever een nieuw warehouse mee opgezet. Hij heeft zich vooral bezig gehouden met het operationele deel van het project en is daarmee ook het aanspreekpunt geweest voor het warehouse. Bob heeft hierin niet alleen de inrichting van het magazijn bepaald, maar ook de bijbehorende processen mee ingericht. Door een aangekondigde verhuizing van zijn huidige werkgever is Bas op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Bas is breed geïnteresseerd en vindt het met name belangrijk dat een organisatie hem de mogelijkheid biedt om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Hij is opzoek naar een leidinggevende functie bij voorkeur binnen een technische productorganisatie.

Bas is communicatief sterk en weet zich goed uit te drukken. Door zijn persoonlijke benadering weet Bas het vertrouwen van zijn collega's en relaties te winnen, dit zorgt voor prettige samenwerkingen. Daarnaast beschikt hij over een gezonde dosis humor en is altijd in voor een praatje. Bas is graag bezig met zijn ontwikkeling, dat blijkt uit de laatste cursus die hij heeft afgerond, namelijk HSE Manager. Bas gaat doelgericht te werk en gaat altijd door tot zijn werk af is. Daarnaast staat hij altijd klaar en draait er zijn hand niet voor om als hij een keer langer door moet werken ten goede van de zaak.

Bas heeft een opzegtermijn van één maand en is 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Sturing op KPI's;
  • Verantwoordelijk voor kwaliteitsbewaking;
  • Waarborgen safety;
  • Continuous Improvement projecten;
  • Implementeren SAP modules o.a. Packing module, Delivery Priority, Shipment Process implementation;
  • Opstellen van personeelsplanning;
  • Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken;
  • Motiveren en aansturen van warehouse medewerkers;
  • Planning workload;
  • Deelnemen aan meetings en vergaderingen.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

32

Woonplaats

Boxmeer

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AutoCad, Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)