Nigel (Supply Chain Coördinator)

Nigel zit in de afstudeerfase van de deeltijdstudie bedrijfskunde (Associate Degree). Naast deze studie werkt hij bij een logistiek dienstverlener als Supply Chain Coördinator. In deze functie is hij de contactpersoon voor een internationale klant en pakt hij diverse coördinerende werkzaamheden op. Nigel is namelijk naast het vele schakelen met de klant verantwoordelijk voor de transportplanning, voorraadbeheer, bewaken van KPI’s en vele optimalisatie projecten. Op dit moment is Nigel bezig met een grote verhuizing in het magazijn. Hierbij is hij niet alleen verantwoordelijk voor het verhuizen van circa 10.000 producten, maar ook voor de nieuwe indeling in combinatie met een nieuw automatisch docking systeem. Daarbij houdt hij rekening met de machines en speelt hij een grote rol met de implementatie. Nigel haalt veel energie uit zijn werk, maar staat open voor de volgende stap om zich verder te ontwikkelen.

Nigel komt over als een sociale en professionele jongeman. Ondanks zijn leeftijd heeft hij veel kennis binnen de logistieke sector en dit merk je direct. Hij ziet zichzelf als een leergierig persoon met veel ambities. Op dit moment werkt hij 32 uur naast zijn studie. Hieruit kan je halen dat hij goed kan plannen en niet graag stilzit. Nigel heeft een duidelijk toekomstplan en hoopt binnen 5 jaar een leidinggevende functie te hebben binnen de Logistiek/Supply Chain.

Nigel is beschikbaar voor 40 uur per week, heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.800, - bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

x

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

25

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

microsoft office, Excel, power BI, AFAS, ERP systemen(SAP), WMS(Blue Yonder, SynQ en VBS)