Jan (Commercieel Medewerker Buitendienst)

Jan heeft inmiddels ruim 37 jaar ervaring in de inkoop en verkoop. Hiervan heeft hij ruim 30 jaar in de meubelbranche gewerkt. In verschillende functies, van Internationaal Inkoper, Bedrijfsleider tot aan Mede-Eigenaar, is Jan onder andere verantwoordelijk geweest voor het (dagelijks) aansturen van medewerkers, het in- en verkopen van producten en halffabricaten en het vormgeven en opzetten van bedrijfsprocessen. Tijdens zijn loopbaan heeft Jan van verschillende meubelzaken succesvolle ondernemingen weten te maken. Momenteel werkt Jan in de buitendienst van een technisch installatiebedrijf, echter ligt zijn hart toch echt in de meubelbranche. Jan is daarom op zoek naar een leuke uitdaging waar hij zijn kennis en ervaring in kan zetten om een organisatie naar een hoger niveau te tillen. Een functie op het gebied van inkoop of procesoptimalisatie is daarom perfect weggelegd voor hem.

Jan is een praktische en directe man. Zijn manier van communiceren is duidelijk en recht door zee. Zo weet je goed wat je aan Jan hebt. Voor hem geldt: “afspraak is afspraak” en daar houdt hij zich ook aan. Jan is een echt teamspeler en wil graag actief bijdragen aan de groei van een bedrijf, het liefst samen met een team. Om deze groei mogelijk te maken neemt hij initiatief en is hij niet bang om buiten de kaders te denken.

Jan is beschikbaar voor 40 uur per week met een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is bespreekbaar tussen € 4.000,- en € 4.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verkopen van trapliften in Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, België en Duitsland;
  • Controleren van de technische haalbaarheid van het plaatsen van trapliften;
  • Opstellen van koopovereenkomsten;
  • Opvolgen van offertes van klanten en gemeenten.

Functie

Commercieel Medewerker Buitendienst

Leeftijd

57

Woonplaats

Someren

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

CRM, MS Office (Excel, Word, Outlook)