Peter (Supply Chain Coördinator)

Na het behalen van zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie is Peter aan de slag gegaan als Werkvoorbereider bij een technische productieorganisatie. Hij hield zich in die rol voornamelijk bezig met het plannen van klantorders. Er bestond op dat moment nog geen voorraadbeheer, dit heeft Peter grotendeels opgezet. Inmiddels is Peter doorgegroeid naar de rol van Productiecoördinator en monitort hij het totale productieproces van a tot z. Het oplossen van escalaties, opstellen en analyseren van kpi’s en het veelvuldig onderhouden van contact met stakeholders zijn daarbij belangrijke werkzaamheden. Daarnaast stuurt hij een team van 6 collega’s aan en leidt hij het teamoverleg. Peter is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij een leidinggevende rol kan combineren met het inrichten en verbeteren van processen. Hij heeft daarbij een sterke voorkeur voor een technische productieomgeving.

Tijdens zijn studie heeft Peter een jaar lang gereisd in het buitenland. Een bijzondere ervaring waar hij destijds ontzettend veel geleerd heeft op het gebied van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Hiermee heeft hij een mooie basis gevormd voor zijn werkende leven. Peter is een echte bouwer en houdt er van om processen op te zetten en te verbeteren. Daarbij is hij in staat om vooruit te denken en processen te doorzien. Bovendien gaat hij structureel te werk en laat hij er graag de nodige analyses op los.


Peter heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 4.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Monitoren van het productieproces;
  • Opstellen van de productieplanning;
  • Bijstellen van de productieplanning;
  • Oplossen van escalaties met betrekking tot het productieproces;
  • Aansturen van 6 monteurs;
  • Opstellen en analyseren van kpi's;
  • Leiden van tweewekelijks overleg met het team.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

27

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Bemet, SAP, MS Office (Excel, Word en Outlook)