Julio (Inkoper)

Julio heeft meer dan 6 jaar ervaring in de Sales en meer dan 3 jaar ervaring met inkoopwerkzaamheden. Zijn meest recente werkervaring is als Purchaser & Sales Manager bij een leverancier van accesoires voor mobiele telefoons. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van telefoonaccessoires samen met de inkoopdirecteur van bedragen tussen de €80.000 en €100.000, het sourcen en kwalificeren van nieuwe leveranciers, het houden van prijsonderhandelingen, voorraadbeheer en de verkoop van deze producten. Hiervoor heeft hij als Accountmanager gewerkt bij een groothandelaar voor elektrische apparatuur. Vóór zijn baan als Accountmanager was Julio werkzaam als Sales- en Inkoopmanager bij een nieuwe groothandelaar in voedingsmiddelen in Nederland. Dit Spaanse bedrijf is door groei uitgebreid naar ons land en hier was Julio verantwoordelijk voor het opzetten van de gehele sales, inkoop en logistiek. Door zijn ervaring binnen deze werkzaamheden en zijn afgeronde opleidingen in Logistiek en Economie, aangevuld met een Minor Supply Chain Management, is Julio erachter gekomen dat hij werkzaamheden binnen de Sales en Inkoop erg leuk vind. Omdat zijn huidige baan op opdrachtbasis is, en deze in september afloopt, is hij samen met Extra Talent op zoek naar zijn volgende baan binnen de Sales of Inkoop.

Julio is een enthousiaste, proactieve en gedreven man. Hij beheerst de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal uitstekend in woord en geschrift. Mede omdat Spaans en Nederlands zijn moedertalen zijn. Deze talen gebruikt hij maar al te graag binnen zijn functie. Vandaar dat Julio graag aan de slag wil gaan bij een toonaangevende internationale organisatie.

Julio is in overleg per september beschikbaar. Hij wil 40 uur per week werken en heeft een salarisindicatie van €4.000,- op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Inkoop van telefoonaccessoires samen met de inkoopdirecteur van bedragen tussen de €80.000 en €100.000;
  • Het sourcen naar en kwalificeren van nieuwe leveranciers;
  • Houden van prijsonderhandelingen;
  • Effectief beheer van voorraadniveaus en -systemen;
  • Volledige verkoop van telefoonaccesoires;
  • Het in kaart brengen van de deadstock;
  • Verwerking en najagen van orders;
  • Facturatie.

Functie

Inkoper

Leeftijd

43

Woonplaats

Den haag

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Spaans uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, MAC OS, Navision Financials, SAP, Lightspeed, Picqer, Optiply