Jay (Demand Planner)

Jay heeft nu 7 jaar ervaring als Inkoper en Demand Planner aansluitend aan 4 jaar ervaring als Junior Trader. Na het afronden van zijn HBO Bachelor in International Business en zijn Master in zijn Business Administration is Jay aan de slag gegaan als Junior Trader bij een groothandelaar in gedroogde groenten en fruit. Hierna is hij gaan werken als Inkoper en Demand planner bij een groothandelaar in ‘’Fast Moving Consumer Goods’’ van levensmiddelen en cosmetica. Binnen deze functie is hij onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van FMCG persoonlijke cosmetica met orders van €5.000,- tot €100.000,- per bestelling, analyse doen van artikelperformance op basis van verkoopdata en hierop schakelen met afdeling verkoop, het onderhouden van het contact met vaste leveranciers met betrekking tot leveringen, kwaliteit en lopende orders en het beheren van de voorraadniveaus. Jay is nu samen met Extra Talent op zoek naar zijn volgende functie als Inkoper of Planner.

Jay is een betrokken, autonoom en nieuwsgierig persoon. Hij leert graag nieuwe werkzaamheden en organisaties kennen en is niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Verander is het een loyale medewerker, terug te zien in zijn vorige 2 werkgevers, en is op zoek naar iets voor de lange termijn. Verder is hij een fan van autosport zoals de Formule 1 en reist hij graag. Het reizen is ook iets wat erg leuk zou zijn om binnen zijn functie te doen.

Jay heeft een opzegtermijn van 1 maand, wil fulltime werken en heeft een bruto salarisindicatie van €4.100,- per maand op basis van een fulltime dienstverband.      
 

Werkzaamheden

  • Inkoop van Fast Moving Consumer Goods (persoonlijke cosmetica) met orders van €5.000,- tot €100.000,- per bestelling;
  • Analyse doen van artikelperformance op basis van verkoopdata en hierop schakelen;
  • Forecast opmaken op maandelijks niveau gegenereerd tot op een jaar vooruit;
  • Onderhouden van het contact met vaste leveranciers met betrekking tot leveringen, kwaliteit en lopende orders;
  • Inkoop verzorgen van de logistieke dienstverlening;
  • Effectief beheer van voorraadniveaus en -systemen door middel van Slimstock Slim4.

Functie

Demand Planner

Leeftijd

35

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Spaans.

Computervaardigheden

Slimstock Slim4, Navision Dynamics, Power BI, MS Office