Alex (Inkoopmanager)

Alex is al ruim 5 jaar actief binnen de inkoop en heeft bij zijn huidige werkgever al snel de rol van Inkoopmanager op zich kunnen nemen. Alex is in deze rol verantwoordelijk voor onder andere het leveranciers- en contractmanagement en voor het implementeren van nieuwe inkoopstrategieën binnen zijn afdelingen. Daarnaast is Alex verantwoordelijk voor alle commerciële taken binnen de afdeling Inkoop en zorgt hij voor een nauwe samenwerking met de voorraadbeheerders om te voorkomen dat er een tekort of een overschot is binnen de voorraad. Alex heeft een enorm veelzijdige functie en een rol dat veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Ondanks dat Alex zijn werk met veel plezier doet, mist hij de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen zijn bedrijf. Daarom is hij, samen met Extra Talent, op zoek naar een leuke baan als Tactisch/Strategisch Inkoper.

Alex is op ons overgekomen als een vriendelijke man met een sterke werkhouding. Hij heeft een commerciële houding en is zowel analytisch als communicatief enorm sterk. Hij is enorm leergierig en staat open om zich te ontwikkelen binnen nieuwe sectoren en gaat dan het liefst aan de slag binnen een sector dat nog onbekend voor hem is. Alex is mede dankzij zijn enorme talenkennis een diverse gesprekspartner die volgens ons een aanwinst is voor het nieuwe bedrijf waar hij aan de slag gaat.

Alex heeft een maand opzegtermijn, is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.150,- bruto per maand, op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Het afsluiten van inkoopcontracten tot een bedrag van € 5.000.000,- ;
  • Verantwoordelijk voor het algehele leveranciers- en contractmanagement; 
  • Het implementeren van nieuwe inkoopstrategieën binnen het bedrijf; 
  • Nauwe samenwerking met de afdeling voorraadbeheer om te voorkomen dat er een tekort of een teveel is van de producten; 
  • Onderhandelingen doen met leveranciers betreft levertijden en prijzen; 
  • Verantwoordelijk voor alle commerciële taken binnen de tak inkoop. 

Functie

Inkoopmanager

Leeftijd

31

Woonplaats

Ridderkerk

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Spaans en Frans uitstekend in woord en geschrift, Engels en Nederlands goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, Powerpoint, SAP, BIT