Bob (HBO Starter Supply Chain)

Bram heeft recentelijk zijn Associate degree voor bedrijfskunde behaald. Tijdens zijn huidige werk heeft hij wekelijks op de maandag avondschool om zijn bachelor Bedrijfskunde af te ronden. Bij zijn huidige werkgever is Bram ingestroomd als logistiek medewerker en heeft hij in het laatste halfjaar een stageopdracht uitgevoerd om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hij heeft het huidige proces geanalyseerd en een advies gegeven over hoe het proces de komende tijd verbeterd kan worden. Hij heeft een Small assessment box ontworpen die zorgt voor een efficiëntere levering van elke order. Bram krijgt bij zijn huidige werkgever niet de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en nieuwe projecten op te pakken en er wordt van hem verwacht dat hij weer logistiek handarbeid gaat verrichten. Bram heeft de ambitie om meer te leren op het gebied van Supply chain en is om deze reden met Extra Talent opzoek naar een functie binnen de Supply Chain.

Bram is op mij overgekomen als een leergierige sociale jongeman die communicatief vaardig is en graag hard werkt. Dit hard werken is terug te zien in zijn avondschool die hij combineert met een 32-urige werkweek. Het is een kritische denker die opzoek is naar nieuwe carrièrekansen om zich te blijven ontwikkelen.

Bram is per direct beschikbaar voor 32 uur werk in de week en heeft een brutosalarisindicatie van € 2.400 op basis van 40 uur.
 

Werkzaamheden

Logistiek medewerker
Onderzoek procesverbetering
UItvoeren advies
 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

website

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

x