Remko (Operations Manager)

Remko heeft ruim 18 jaar werkervaring. Hij werkt nu als Algemeen Manager bij het familiebedrijf van zijn vader. Dit is een productiebedrijf binnen de voedingsmiddelen. Het is een veelzijdige functie en pakt regelmatig dingen op met zijn vader. Naast de verantwoordelijkheid voor circa 20/25 medewerkers, is Remko veel bezig met de productieplanning en inkopen van grondstoffen. Elk jaar zit hij met de leveranciers om nieuwe afspraken te maken en de kosten te verlagen, daarnaast kijkt hij ook naar andere leveranciers die dezelfde kwaliteit en levertijden kunnen verzekeren. Tot slot is hij ook verantwoordelijk voor de boekhouding/facturatie. Remko merkt dat zijn interesse binnen de Supply Chain ligt en staat daarom open voor een gerichte functie als Inkoper of Planner.

Remko komt over als een rustig, maar sociaal persoon. Tot nu toe heeft hij altijd bij dezelfde werkgever gewerkt, hieruit blijkt dat Remko een loyale werknemer is. Door zijn veelzijdige functie heeft hij een brede kennis binnen de productie. Zijn cijfermatige vaardigheden stellen hem in staat om kostenramingen te maken, budgetten te beheren en efficiënte planningen op te stellen Hij heeft leidinggevende kwaliteiten en kan goed met mensen omgaan. Nu wil hij zich graag specifieker ontwikkelen binnen de planning of inkoop.

Remko is beschikbaar voor 40 uur per week, heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.500, - bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

x

Functie

Operations Manager

Leeftijd

34

Woonplaats

Apeldoorn

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

x