Lars (Supply Chain Coördinator)

Lars heeft iets meer dan 1,5 jaar werkervaring als Distributie Coördinator en heeft zijn mbo niveau 4-studie Dieren Verzorging afgerond. Gedurende deze studie kwam hij erachter dat hij leuk vindt om planningen op te stellen en meer bezig te zijn procesoptimalisaties. Hij heeft wel besloten zijn studie af te ronden, zodat hij met een papiertje de banenmarkt op kan gaan. Bij zijn eerste werkervaring heeft hij al veel meters gemaakt binnen een productielocatie en machines en supply chain processen verbeterd. Daarnaast heeft hij veel geschakeld met verschillende afdelingen voor lopende klantorders. Lars kan helaas niet doorgroeien bij zijn huidige organisatie en wil graag een vervolgstap maken, bijvoorbeeld als Supply Chain Planner of Project Planner, zodat hij alle facetten van een toeleveringsketen meekrijgt of zich kan focussen op een project(en).

Lars is een opgewekte, gedreven jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zo vielen er tijdens zijn stage een aantal vaste collega's weg bij een grote klant. Hij aarzelde geen moment en heeft in een mum van tijd de klant volledig opgepakt. Door zijn leergierigheid, intelligentie en hands-on mentaliteit zal Lars zich een functie dan ook snel eigen maken. 

Lars heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €3.300,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband á 40 uur.       

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de orders Inbound/ Outbound en Audit, daarbij heeft hij SAP ECC B1 gebruikt om producten van de klant locatie naar het magazijn te boeken;
  • Alle items die binnenkomen controleren op schade of notabelen;
  • Het uitboeken van orders en batches wijzigen voor ziekenhuizen;
  • Medische sets controleren op reinheid en volledigheid;
  • Overige operationele taken uitvoeren.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

26

Woonplaats

Nieuwkoop

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Power BI en MS Office.