Simon (Customer Service Medewerker)

Als Global Special Service Coördinator bij een Luchtvaartmaatschappij, werkt Simon op de afdeling die specialiseert in tijd-kritische zendingen. Met meer dan 10 jaar werkervaring in deze branche, heeft Simon een zeer uitgebreide kennis van de luchtvracht en alle operationele werkzaamheden hier omheen. Bij zijn huidige werkgever zijn de taken van Simon onder andere gericht op het coördineren van de dagelijkse operaties om bijvoorbeeld, uitdagende logistieke puzzels op te lossen en het verbeteren van de processen om te voldoen aan kwaliteit, levering en prestaties. Door de jaren heen heeft hij een groot netwerk aan internationale klanten relaties opgebouwd die hij hedendaags dient te onderhouden en waar hij verantwoordelijk voor is. Simon is verantwoordelijk voor het maken van grote RFQ’s, projecten en het coördineren van import- en exportactiviteiten op wereldwijde schaal. Denk hierbij aan medische apparatuur, organen en opmaatgemaakte technische auto onderdelen. Samen met Extra Talent is Simon opzoek naar een nieuwe uitdagende opdrachtgever binnen Supply chain, waar hij zich verder kan ontwikkelen in zijn dagelijkse werkzaamheden.

Simon is een loyale, gedisciplineerde en daadkrachtig persoon. Met zijn sterke communicatieve vaardigheden schakelt hij makkelijk met internationale klanten, vervoerders en leveranciers. Gezamenlijk met zijn innovatieve blik op processen weet hij zich neer te zetten als een professioneel in zowel de logistieke als supply chain wereld. Verder omschrijft Simon zich als een vriendelijke en behulpzame jongeman met een goed doorzettingsvermogen.

Simon heeft 1 maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de coördinatie omtrent de dagelijkse operaties om uitdagende logistieke puzzels op te lossen;
  • Verbeteren van processen om te voldoen aan kwaliteit, levering en prestaties;
  • Verantwoordelijk voor een zelf opgebouwd groot netwerk aan internationale klanten, die hedendaags onderhouden dienen te worden;  
  • Verantwoordelijk voor het maken van grote RFQ'S, projecten en het coördineren van import- en exportactiviteiten op wereldwijde schaal zoals medische apparatuur, organen en opmaatgemaakte technische auto onderdelen.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Nederlands, Engels en Farsi goed in woord en geschrift

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Wab2go, FIS, FIDS, BA en het volledige Mircosoft Office Pakket