Ricardo (Supply Chain Planner)

Ricardo is inmiddels 7 jaar werkzaam bij een productieorganisatie in de elektronica. In zijn huidige functie als Supply Chain Planner is hij verantwoordelijk voor het opstellen van de algehele logistieke planning ten behoeve van de ijzeren voorraad. Om dit te realiseren heeft Ricardo dagelijks contact met leveranciers wereldwijd omtrent inkooporders, is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van 60 productgroepen verdeeld over 4 locaties in Europa en alloceert hij producten tussen de verschillende warehouses. Ook is hij Key-user van SLIM4 en is hij verantwoordelijk voor het opschonen en onderhouden van dit systeem. Ondanks dat Ricardo zijn functie met plezier uitvoert heeft hij het gevoel het plafond te hebben bereikt binnen zijn huidige organisatie. Met die reden is Ricardo op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de Supply Chain. Hij ziet zichzelf graag aan de slag gaan als Supply Chain Coördinator, Supply Chain Planner of Productieplanner.

Ricardo is een rustige en leergierige man. Hij is gewend om snel te schakelen in verschillende processen en ad hoc taken op te pakken. Ricardo vindt het leuk om mensen te helpen dit is aan te tonen met zijn ervaring als key-user van SLIM4, hierbij komen dagelijks collega’s met allerlei vragen naar hem toe.

Ricardo is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Voorraadbeheer van 60 productgroepen verdeeld over vier locaties in Europa;
  • Alloceren van de voorraad tussen de verschillende warehouses;
  • Naar aanleiding van de forecast, opmaken van inkooporders en deze uitzetten bij leveranciers wereldwijd;
  • Key-user van SLIM4 en verantwoordelijk voor het opschonen en bijhouden van dit systeem;
  • Dagelijks in contact met logistiek dienstverleners omtrent het regelen van transport;
  • Controleren van douanedocumenten;
  • Inklaren van goederen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

30

Woonplaats

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits redelijk

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands Woord: Goed Nederlands Geschrift: Goed Engels Woord: Goed Engels Geschrift: Goed Duits Woord: Redelijk Duits Geschrift: Redelijk Frans Woord: N/A

Computervaardigheden

MS Office, Navision, Slim4 Slimstock, TCTS/ICMS, Talis van Tans