Wijnand (Supply Chain Coördinator)

Nadat Wijnand zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie had afgerond is hij aan de slag gegaan bij een groot logistiek dienstverlener. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor de inbound planning, stock control, maar ook het begeleiden van verbetertrajecten. Vervolgens is hij gestart als Inventory management Specialist. In deze rol was hij verantwoordelijk voor alles omtrent de voorraden. Hij voerde voorraadanalyses uit en zorgde voor een efficiënte lay-out binnen het warehouse. Daarnaast was hij constant bezig met Continuous Improvement Projects op basis van de ‘Kaizen’ methode.  Hierdoor zijn er in het proces al meerdere efficiënte werkmethoden neergelegd door hem. Omdat ze zo tevreden waren met Wijnand heeft hij ongeveer een jaar geleden een leidinggevende rol op zich genomen. Hij gaf leiding aan twee teams van 7 FTE en 5 FTE. Vervolgens is hij gestart als Productieplanner bij een productiebedrijf in de food. Door een mismatch met het bedrijf is Wijnand, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst wil hij een rol waar hij zijn analytische vaardigheden kan toepassen.

 

Wijnand is een nuchtere, betrouwbare jongeman die erg toegankelijk is als persoon. Hij is erg geïnteresseerd in zowel logistieke processen als mensen persoonlijk. Hij kan ook gemakkelijk schakelen met mensen van elke laag in een organisatie. Daarnaast heeft Wijnand een sterk analytisch denkvermogen, hij wordt dan ook zeer enthousiast van data en Excel! Tevens is Wijnand een harde werker en een échte doorzetter, hierdoor heeft hij al mooie stappen mogen zetten in zijn carrière.   

Wijnand heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Plannen van de productie op basis van korte-termijn;
  • Verantwoordelijk voor grondstoffen tot eindproduct;
  • Contact onderhouden met leveranciers;
  • Schakelen met de afdelingen order administratie en Logistiek;
  • Zorgen dat alle informatie op de juiste plek tijdig aanwezig is.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

27

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft office (excel, word, acces) PFA11 (intern), WMS