Werken als Extra Talent

Voor elk succes een bonus

Na elk succes een extra bonus op jouw bankrekening? Vrijheid op het werk en het contact met de beste bedrijven? Ka-ching! Dit zijn enkele van de pluspunten van werken bij Extra Talent. Kom jij werken als Consultant in ons team?

Sales & recruitment consultant

Verdien bakken met geld

Hoe meer je plaatst, hoe groter jouw bonus. Deze bonus komt bovenop jouw basissalaris van € 2.200,- tot € 3.200,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.

Salaris + bonussen, wat kun je nog meer verwachten?

  • Laptop;
  • auto van de zaak; 
  • mobiele telefoon;
  • onboardingstraject; 
  • regelmatige trainingen;
  • de leukste personeelsfeestjes (binnen de huidige maatregelen). 
Meer over de functie

Ontmoet je collega's! Bekijk de video.

Zo is het om te werken als Extra Talent

Onze Consultants zijn steengoed in het maken van de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat. Dat komt door de vrijheid die jij als Consultant hebt! Je kiest helemaal zelf of jij je richt op sales of toch meer op de kandidaten. Wie weet cross jij binnenkort in jouw nieuwe Mercedes naar de grootste bedrijven en maak de match met die ideale kandidaat waar. Leuk voor bedrijf en kandidaat, maar zeker ook leuk voor jouw portemonnee. Want elk gehaald target, zie jij terug als bonus op jouw bankrekening. 

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Wil je meer weten over Extra Talent of de mogelijkheden die we hebben voor jou? Neem contact op met onze Corporate Recruiter via WhatsApp of via het contactformulier.

Stuur een Whatsapp bericht

Contactformulier

Of zelf verder inlezen?

Kun jij met jouw commerciële mindset bedrijven binnenhalen en perfecte matches tot stand brengen? Lees hier meer over de functie Sales Consultant en ontdek of het wat voor jou is.