Werken als Extra Talent

Voor elk succes een bonus

Kom jij werken als Consultant?

Na elk succes een extra bonus op jouw bankrekening? Vrijheid op het werk en het contact met de beste bedrijven? Ka-ching! Dit zijn enkele van de pluspunten van werken bij Extra Talent. Kom jij werken als Consultant in ons team? 

Zo is het om te werken als Extra Talent

Onze Consultants zijn steengoed in het maken van de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat. Dat komt door de vrijheid die jij als Consultant hebt! Je kiest helemaal zelf of jij je richt op sales of toch meer op de kandidaten. Cross in jouw nieuwe Mercedes naar de grootste bedrijven en maak de match met die ideale kandidaat waar. Leuk voor bedrijf en kandidaat, maar zeker ook leuk voor jouw portemonnee. Want elk gehaald target, zie jij terug als bonus op jouw bankrekening. 

Ontmoet je collega's! Bekijk de video.

Sales Consultant iets voor jou?

Kun jij met jouw commerciële mindset bedrijven binnenhalen en perfecte matches tot stand brengen? Klik op de button en lees meer over de functie als Sales Consultant.  

Bekijk de functie Sales Consultant

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Wil je meer weten over Extra Talent of de mogelijkheden die we hebben voor jou? Neem contact op met onze Corporate Recruiter via onderstaand formulier.

Neem contact met mij op!