Eline (Teamleider Logistiek)

Eline heeft ruim 14 jaar ervaring in de logistiek. Bij haar vorige werkgever heeft ze zich ontwikkelt van Order Picker naar Teamleidster. Zij gaf leiding aan 19 medewerkers. Denk aan beoordelingsgesprekken, coaching gesprekken en begeleiding. Bij haar huidige werkgever zorgt zij voor alle administratieve werkzaamheden. Zij voert orders in het systeem, houdt de orders bij en schakelt veel met haar leidinggevende mocht er iets niet correct zijn. Daarnaast houdt zij chauffeurs rapportages bij. Denk aan het controleren of de chauffeurs lang genoeg pauzes houden, op tijd stoppen met werken en wat de stationaire uren zijn. Door haar verschillende functies is zij erachter gekomen dat zij graag weer werkzaam wilt zijn in een magazijn. Ze wilt graag meer in beweging zijn en wilt niet langer dan een halve dag op kantoor zitten. Verder is het niet mogelijk voor Eline om in ploegen te werken. Eline is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Eline is op mij overgekomen als een zeer energieke dame. Zij houdt ervan om iedereen te helpen op de werkvloer. Zo staat zij een collega te helpen met orders in het systeem in te voeren en ander moment is zij aan het helpen met laden en lossen. Verder is Eline een ‘people person’. Zij heeft twee jaar in het buitenland gewoond en in verschillende landen. Hier werkte zij als reisleidster. Zij haalt haar energie uit mensen te helpen. Dit zie je ook terug op de werkvloer.

Eline heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Eline heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Orders controleren en bijhouden;
  • Rapportages bijhouden van chauffeurs;
  • Schakelen met leidinggevende;
  • Stationaire uren controleren; 
  • Administratie in systeem verwerken. 

Functie

Teamleider Logistiek

Leeftijd

36

Woonplaats

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits en Frans redelijk in woord, matig in geschrfi

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits en Frans voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Word, PowerPoint, Excel)