Roxanne (Expediteur)

Roxanne heeft ruim 13 jaar stage- en werkervaring opgedaan in de logistieke sector. In haar huidige functie als Expediteur is ze verantwoordelijk voor het organiseren van transport voor de export van FCL en LCL containers, via zeevracht en wegtransport. Hierbij staat ze dagelijks in nauw contact met de rederij en de wereldwijde klanten. Ook verzorgt zij alle benodigde documentatie voor deze exportzendingen en verzorgt zij de gehele order tot het afhandelen van de facturatie. Roxanne zit bij haar huidige werkgever niet helemaal meer op haar plek. Ze merkt dat de samenwerking niet meer is wat het was en daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat ze aan de slag bij een organisatie waarbij de neuzen dezelfde kant op staan. Ze komt graag een team versterken om samen voor het beste haalbare resultaat te gaan. Een organisatie waar een informele, no-nonsens cultuur heerst, past het best bij haar persoonlijkheid.

Roxanne is een representatieve en gedreven jongedame. Die gedrevenheid komt naar voren in haar ambities om te willen groeien binnen het Expediteursvak. Roxanne is een dame die je veel verantwoordelijkheid kan geven en zich voor de volle 100% zal inzetten binnen haar werk. Ze is een harde werker en ze denkt graag mee in het verbeteren van werkprocessen. Ze ziet al snel hoe iets anders of beter kan en neemt daar in het initiatief. Roxanne is verder een fijne gesprekspartner en kan goed vertellen wat ze wil en waar haar kracht ligt.

Roxanne is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Haar salarisindicatie is € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het organiseren van transport voor de export van LCL en FCL containers met uiteenlopende goederen;
  • Boeken van wegtransport via vaste vervoerders;
  • Contact met de rederij voor het boeken van zeevracht;
  • Af en toe tarieven onderhandelen met vervoerders;
  • Contact met klanten voor het verschaffen van updates met betrekking tot levertijden en het oplossen van klachten;
  • Offertes maken met tarieven van transport voor klanten;
  • Afhandelen van facturatie;
  • Verzamelen en aanleveren van benodigde informatie voor het opmaken van exportdocumentatie zoald T1;
  • Inplannen van laad- en losmomenten;
  • Vrijstellingen verzorgen.

Functie

Expediteur

Leeftijd

32

Woonplaats

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift en Duits redelijk in woord en geschrift

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AGF, AXI RS, SAP, ARAP, Basware, Efficient, BOP, OS, InDesign, Mailchimp, Mura, Word en Excel