Tanya (Juridisch Secretaresse)

Tanya heeft ruim zes jaar ervaring binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse en heeft een jaar ervaring als Notarieel Secretaresse binnen de sectie Onroerend Goed. Met meer dan vijftien jaar ervaring als secretaresse/management assistente en een afgeronde opleiding Directiesecretaresse Juridisch, kan Tanya zich een echte professional binnen haar vakgebied noemen. Van het aanmaken van dossiers, akten passeer klaar maken, het ontvangen van cliënten tot de ondersteunende receptiewerkzaamheden: Tanya doet het allemaal en krijgt hier ontzettend veel energie van. Zij is er achter gekomen dat zij het beste tot haar recht komt binnen de juridische wereld. Deze ervaren Secretaresse is op zoek naar een nieuw avontuur binnen de advocatuur óf het notariaat bij een klein tot middelgroot kantoor.

Tanya is een rustige, betrokken en empathische collega. Zij denkt graag mee met het team en ondersteunt waar nodig is. Van samenwerken met collega’s en contact onderhouden met cliënten wordt zij dan ook het gelukkigst. In haar vrije tijd houdt deze dame ook van gezelligheid en sociaal zijn. Wanneer zij niet aan het wandelen of hardlopen is, is zij met haar vriendinnen op het terras te vinden, of met haar kat Kira op de bank.

Tanya heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200 bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

35

Woonplaats

Engels en Nederlands goed in woord en geschrift

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands Woord: Goed Nederlands Geschrift: Goed Engels Woord: Goed Engels Geschrift: Goed

Computervaardigheden

Fidura, Word, Excel, Outlook, PowerPoint