Safa (HR Medewerker)

De onverschrokken Safa is een dame met een hart vol veerkracht en een passie voor mensen. Vanuit het oorlogsgeteisterde Syrië heeft ze een moedige reis afgelegd om haar dromen na te jagen. Vandaag straalt ze als een HRM-professional met een diploma op zak, klaar om haar stempel te drukken op de zakelijke wereld. Middels haar stage heeft zij hier al van kunnen proeven. Safa heeft aan diverse projecten en veranderprocessen kunnen deelnemen. Op dit moment is zij nog werkzaam bij de werkgever waar zij tijdens haar studie aan de slag ging. Safa is klaar voor een uitdagende baan binnen de HR, waarin zij haar opgedane kennis kan toepassen.

Met haar vindingrijke geest en diepgewortelde ethiek staat Safa te popelen om een organisatie te helpen floreren. Safa is meer dan alleen haar indrukwekkende achtergrond. Ze belichaamt de ware essentie van doorzettingsvermogen en empathie. Haar ervaringen hebben haar geleerd hoe belangrijk het is om een omgeving te creëren waarin mensen zich gewaardeerd en gehoord voelen. Safa brengt niet alleen een frisse blik en een wereld van ervaring met zich mee, maar ook een hart vol compassie en vastberadenheid om het verschil te maken.

Safa is per direct 32 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand, op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Contact onderhouden met uitvoerders, onderaannemers en projectleiders;
  • Beoordelen en selecteren van inkomende kandidaat profielen;
  • Verantwoordelijk voor de registraties van kandidaten en alle administratieve werkzaamheden;
  • Uitzetten van vacatures;
  • Tijdelijk ondersteunen van de HR adviseur;
  • Fungeren als contactpersoon voor externe partijen, zoals uitzendbureaus.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Capelle aan den IJssel

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Arabisch goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Metacom, Wizzr, Basware, Afas.