Jessie (Productieplanner)

Een creatieve ster in plannen en organiseren. Jessie heeft inmiddels bijna 10 jaar relevante werkervaring. Zo is zij in 2013 begonnen als Planner / Werkvoorbereider. In deze veelzijdige rol heeft zij meteen mogen kennis maken met het leidinggeven. In de daarop volgende jaren heeft Jessie haar kennis in een soortgelijke rol mogen verbreden. Zo heeft zij meerdere keren systemen mogen implementeren en fungeerde zij als Key User. Momenteel bekleedt Jessie de rol van Productieplanner waar zij verantwoordelijk is voor het inkoopproces en het plannen van alle nodige materialen in de fabriek. Tevens draagt zij de verantwoordelijkheid om de voorbereidingen op zich te nemen zodat de organisatie in 2023 soepel kan overschakelen naar een nieuw systeem MBC. Samen met Extra Talent is Jessie op zoek naar een interessante uitdaging als Planner in de Supply Chain.  

Extra Talent omschrijft Jessie als een zeer enthousiast, creatief en positief persoon. Een echt mensenmens, verbinder en een ‘bruggenbouwer’ tussen diverse belanghebbenden. Jessie heeft een scherpe blik en een sterk analytisch vermogen. Dit resulteert in een goed inzicht hebben vanuit verschillende invalshoeken bij zaken en hierop kan aansturen en/of inspelen.

Jessie heeft een opzegtermijn van één maand, is beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 38 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkooporderbeheer;
  • Het herplannen van productieorders;
  • Draagt zorg voor de dagelijkse planning van productieorders en het coördineren van het gehele order- en leveringsproces;
  • Afhandelen van inkomende goederen;
  • Het aanmelden en afhandelen van zendingen.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

35

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits basisvaardigen in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, Lightroom, Exact, Clickschedule, SAP Lima