Nienke (Kwaliteitsmedewerker)

Na het afronden van haar mbo-opleiding Allround Laborant is Nienke als kwaliteitsmedewerker aan de slag gegaan bij een productieorganisatie in kleurconcentraten. Hier heeft zij zich veelal bezig gehouden met het uitvoeren van verschillende vormen van kwaliteitscontroles. Zo voerde zij onder andere dichtheids- en viscositeitsmetingen uit. Gedurende de ruim 3 jaar dat zij hier werkzaam is, heeft Nienke zich weten te ontwikkelen tot een ervaren kwaliteitsmedewerker die bovendien bekend is met Oracle ERP. Daarnaast is zij gewend om te werken in een tweeploegendienst. Omdat Nienke binnenkort gaat verhuizen is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Valkenswaard. Zij vindt het daarnaast belangrijk dat zij zich in haar werk kan richten op het uitvoeren van fysische testen.

Door de jaren heen heeft Nienke zich een zeer gestructureerde en nauwkeurige manier van werken eigen gemaakt. Dit komt goed van pas in haar werk al kwaliteitsmedewerker, waarbij veiligheidsvoorschriften en procedures nauwkeurig opgevolgd dienen te worden. Zij is zeer goed instaat om zelfstandig haar werkzaamheden uit te voeren, maar ook binnen een team functioneert Nienke goed. Collega’s typeren haar bovendien als een snelle leerling, die snel dingen oppakt en begrijpt. Haar nieuwsgierigheid en wil om nieuwe dingen te leren, dragen daar ook voor een groot deel aan bij.

Nienke heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie is €2.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles met behulp van een spectrometer;
  • Uitvoeren van dichtheidsmetingen;
  • Uitvoeren van viscositeitsmetingen;
  • Uitvoeren van colour matches; 
  • Extruderen van materialen;
  • Invoeren van resultaten in Oracle ERP;
  • Rapporteren aan kwaliteitsmanager.

Functie

Kwaliteitsmedewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Regio Valkenswaard

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle ERP, MS Office (Excel, Word en Outlook)