Robert (Financieel Medewerker)

‘Nieuwe dag, nieuwe kansen’. Robert heeft in de afgelopen jaren kennis opgedaan in verschillende sectoren. Zo is hij in 2013 begonnen als bedrijfsleider bij een restaurant waar hij verantwoordelijk was voor alle operationele werkzaamheden en actief bezig was met inkoop- en verkoopactiviteiten. Tevens gaf hij leiding en motiveerde hij het team. In 2016 maakte hij de stap naar Accountmanager bij een Branderij. Een stap die hij met liefde heeft genomen om zijn kennis te verbreden. Zijn baan als Warehouse Manager heeft Robert, door de nauwe samenwerking met de afdeling inkoop, laten proeven van de supply chain processen. Zijn ervaring met inkoop- en verkoopactiviteiten die hij heeft opgedaan tijdens het vervullen van de rol van bedrijfsleider bij het restaurant, komt hierbij goed van pas. Samen met Extra Talent is Robert op zoek naar een passende nieuwe uitdaging waarin hij zichzelf verder kan ontwikkelen tot een echte Supply Chain Professional.

Robert is een veelzijdige jongeman met veel in zijn mars. Dit blijkt uit het feit dat hij naast zijn hbo Business Manager studie fulltime heeft gewerkt in een toonaangevende rol. Robert is goedlachs, een echt gezelschapsmens en heeft zijn doelen goed voor ogen. De afgelopen periode is hij druk geweest om zichzelf te oriënteren en te kijken naar zijn toekomst. Inmiddels is hij er 100% zeker van dat hij een mooie uitdaging zoekt als Junior Supply Chain Planner of Junior Inkoper in de FMCG branche.

Robert heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het controleren van opgemaakte contracten;
  • Zorgdragen voor een correcte afhandeling van betalingen, restwaardes controleren en het verwerken van data welk wordt aangeleverd vanuit Zweden;
  • Behandelen en afwikkelen van in- en uitgaande e-mails.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

32

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Office