Harry (Technisch Inkoper)

Harry is een Inkoper in hart en nieren en heeft, met bijna 40 jaar ervaring, bijna elke rol binnen de inkoop aangenomen. De afgelopen 20 jaar is Harry werkzaam geweest als Inkoper binnen de bouwtechnische sector en heeft hij voornamelijk gewerkt binnen projecten. Harry is in zijn huidige functie verantwoordelijk voor het inkopen van alle producten binnen zijn productgroepen tot een bedrag van € 500.000,-, het leveranciersmanagement, het contractmanagement en de prijsonderhandelingen met leveranciers. Daarnaast is Harry ook verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad binnen zijn eigen productgroepen. Doordat hij naast goed Engels ook vakinhoudelijk kan communiceren in het Duits, is hij een uitstekende gesprekspartner voor zowel nationale als internationale leveranciers. Harry is, vanwege de lange reistijd bij zijn huidige werkgever, samen met Extra Talent op zoek naar een laatste, mooie uitdaging als Senior/Strategisch Inkoper.

Harry is op ons overgekomen als een hele vriendelijke, energieke man die enorm veel passie heeft voor zijn vak. Hij is een gedreven, hardwerkende man die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Ook heeft Harry ontzettend veel kennis over zijn vak en geeft hij dit graag door aan zijn collega’s.

Harry heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand, op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de totale inkoop van zijn eigen productgroepen tot een bedrag van € 500.000,- ; 
  • Het optimaliseren van de inkoopprocessen, van A tot Z, door de communicatie van de verschillende inkoopafdelingen te versterken; 
  • Verantwoordelijk voor het contractmanagement; 
  • Verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement; 
  • Key-user van het nieuwe ERP-systeem; 
  • Verantwoordelijk voor prijsonderhandelingen. 

Functie

Technisch Inkoper

Leeftijd

62

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Duits en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Word en Powerpoint, Exact, Navision, ISAH.