Walter (Supply Chain Planner)

Walter is de afgelopen 28 jaar werkzaam geweest als Supply Chain Planner. Hier had hij een veelzijdig takenpakket. Doordat hij hier zo lang werkte, kende hij het bedrijf en de collega’s goed. In zijn functie werd hij ook gezien als probleemoplosser. Als iets niet opgelost kon worden kwamen mensen naar Walter. Walter was verantwoordelijk voor het beoordelen van de haalbaarheid van de orders, het bewaken en controleren van de voortgang van de planning en de levertijden en indien nodig bijsturen. Walter initieert ook oplossingen bij het ontstaan van problemen die invloed kunnen hebben op de continuïteit van de planning. Doordat bij zijn vorige werkgever de productie werd uitbesteed, is Walter op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain / Productieplanner.

Walter is jong van geest, sociaal en sportief. Hij voetbalt nog regelmatig, geeft trainingen en houdt van fietsen en wandelen. Daarbij is Walter behulpzaam, hij springt altijd bij als dat nodig is. Ook is Walter nieuwsgierig, hij blijft graag op de hoogte van de actualiteiten. Contact met Walter is heel makkelijk, hij is heel open en benaderbaar.

Walter is per direct beschikbaar voor 32 uur. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Beoordelen van orders op haalbaarheid;
  • Bewaken en controleren van de voortgang van de planning en de levertijden, indien nodig bijsturen;
  • Initiëren van oplossingen bij het ontstaan van manco's die invloed kunnen hebben op de continuïteit van de planning;
  • Communiceren van wijzigingen in de planning naar de juiste personen;
  • Signaleren van procesoptimalisatie en adviseren in oplossingen die hiertoe leiden;
  • Productieplanning vertalen naar beschikbare tijd, mensen en materialen;
  • Contact met collega's van verschillende afdelingen.
  • Medeverantwoordelijk voor de uitwerking en invoering van de productieplanning module binnen een intern project om Baan ERP te implementeren.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

64

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS office, Baan IV