Siem (Supply Chain Manager)

Siem heeft al 21 jaar ervaring als Manager binnen de Supply Chain. Siem is van Senior Data Analist doorgegroeid naar verschillende managers rollen binnen allerlei organisaties. Naast het dagelijks analyseren van de processen en implementeren van de verschillende verbeterplannen is Siem ook altijd verantwoordelijk geweest voor het leidinggeven van 14 tot 170 medewerkers. Tevens is hij verantwoordelijk geweest voor het implementeren van verschillende ERP-systemen, waaronder Slim4, Navision en SAP. Door de groei die hij heeft weten te realiseren bij de verschillende bedrijven was hij verantwoordelijk voor het aankopen en opzetten van verschillende vestigingen en warehouses. Bij zijn laatste werkgever is zijn interm opdracht afgerond en staat Siem weer open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Siem is een creatieve en daadkrachtige man die alle processen zo optimaal mogelijk wil laten verlopen. Door alle processen te blijven analyseren en deze direct te implementeren. Hij is zichzelf altijd blijven ontwikkelen, door in verschillende landen te hebben gewerkt en verschillende managers rollen heeft weten te bekleden. Zijn talenkennis heeft Siem hierdoor goed weten te ontwikkelen.

Siem heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.200,- bruto per maand.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

53

Woonplaats

Wassenaar

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend. Duits en Spaans goed.

Computervaardigheden

Navision en Slim4 en Microsoft Office; Excel (uitstekend), Word en PowerPoint.