Clara (HBO Starter Supply Chain)

Clarice is geboren en getogen in Hongarije. Op 21 jarige leeftijd maakte zij de beslissing te verhuizen naar Amsterdam om een hbo Bedrijfseconomie Logistiek opleiding te volgen. Aanstaande zomer mag zij haar diploma in ontvangst nemen. Tijdens haar studie heeft Clarice verschillende bijbanen gehad en heeft zij twee mooie stages mogen afronden. Tijdens haar afstudeerstage bij Action heeft Clarice onderzoek mogen doen naar de mogelijkheden om de inboundstroom te laten groeien en hoe het supply chain netwerk deze groei zou kunnen opvangen. Het eindresultaat van haar onderzoek mag zij bij haar huidige werkgever presenteren aan 30 supply chain collega's. Samen met Extra Talent is Clarice op zoek naar een mooie eerste stap in haar carrière waar zij haar kennis en skills in de praktijk mag brengen en zichzelf verder kan ontwikkelen.

Clarice is een intelligente jonge dame die goed weet wat zij wilt, is zeer communicatief vaardig en zit niet graag stil. Dit blijkt uit het feit dat zij gedurende haar hbo studie parttime heeft gewerkt. Clarice is een harde werker en is zeer toegewijd aan haar werkgever. In haar vrije tijd doet Clarice graag leuke dingen samen met haar partner.

Clarice heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het geven van technische support aan Duitse filialen m.b.t. het camerasysteem, kassasysteem, printer en handterminal; 
  • Het controleren van bestellingen geplaatst per filiaal en het organiseren van het transport;
  • Het ondersteunen van de filialen met spoed problemen zoals diefstal en overige blokkerende storingen.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

29

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Slimstock, Slim4, Microsoft Excel