Max (Demand Planner)

Max heeft al ruim 30 jaar werkervaring binnen de Supply Chain. Bij het eerste bedrijf waar hij werkzaam was heeft hij in 19 jaar diverse rollen vervuld. Vervolgens wou hij naar een nieuwe omgeving. Hij heeft meerdere stappen gemaakt en is terecht gekomen bij een grote Retail organisatie. Hij heeft hier 11 jaar gewerkt. In zijn diverse rollen is hij verantwoordelijk geweest voor de lokale of Europese Demand Planning. In zijn laatste functie nam hij ook een deel Supply Chain Planning erbij. Max heeft dan ook genoeg ervaring met het opmaken van planningen, het introduceren van Sales & Operations procedures en het onderhouden van contact met diverse interne en externe partijen zoals nauwe collega's en leveranciers. Vanwege privé omstandigheden heeft Max besloten een rustperiode te nemen. Hij is nu weer klaar voor een volgende stap richting een nieuwe uitdaging als Supply Chain of Demand Planner.

Max is een rustige man die makkelijk is in de omgang met diverse partijen. Hij kan goed zorgvuldig te werk gaan. In zijn vorige rol moest hij vanuit de Demand Planning de forecast goed in orde maken om vanuit de Supply Planning de inkoop te doen. Max heeft daarbij ook geleerd snel beslissingen te maken. Door het werken in dynamische organisaties is het niet altijd mogelijk alle informatie paraat te hebben, echter kan hij ook met 50% van de informatie 100% beslissingen maken.

Max is per direct voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Contact met leveranciers en aansturen van 3rd party manufacturing;
  • Eindverantwoordelijk voor bepaalde productgroepen. Deze artikelen ook inkopen.
  • Demand planning maken op basis van winkelopeningen, promoties en dergelijke;
  • Forecasts opmaken;
  • Diverse administratieve taken zoals uitzoeken van voorraadverschillen of het controleren van facturen;
  • Verantwoordelijk voor de inkoop van personeelskleding.

Functie

Demand Planner

Leeftijd

56

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office/Dynamics, Slim4, Business Objects, Manugistics, Minitab, I2 Demand Planner, SAP, Exact