Maarten (Supply Chain Planner)

Naast zijn MTS diploma voor Electro-techniek beschikt Maarten over 10 jaar ervaring als service coördinator en planner binnen verschillende technische productiebedrijven. In deze rol is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor het inplannen van montages, het bestellen van materialen, het aanvragen en verwerken van opdrachtbonnen en het aansturen van servicemonteurs. Goede communicatie is volgens hem het halve werk. Daarom zorgt hij dat hij ten allen tijde weet wat er binnen de organisatie speelt. Verbetervoorstellen worden het gehele jaar door gedaan en knelpunten worden meteen aangepakt. Wegens het weer starten van een collega na haar zwangerschapsverlof, komt zijn functie binnenkort te vervallen. Daarom is Maarten per direct op zoek naar een uitdagende plannersfunctie waarin hij zijn ervaring kan delen om de beste planningen te verzorgen.

Maarten is een ervaren man die van doorpakken houdt. Door zijn combinatie van creativiteit en ervaring, weet Maarten altijd met oplossingen te komen die anderen niet direct zien. Zijn capaciteiten om snel te schakelen in combinatie met de vaardigheden om met diverse niveaus binnen het bedrijf te communiceren, maken dat Maarten goed tot zijn recht komt in een rol waarin hij veelvuldig contact heeft met diverse belanghebbenden.

Maarten is per juli beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Plannen en organiseren van afspraken;
  • Maken van forecasts voor klanten;
  • Contact leggen met nieuwe en oude klanten;
  • Maken van werkplanningen voor het service personeel;
  • Inkopen van benodigde materialen.
  • Controleren van de uitvoering en voortgang van service- en onderhoudswerkzaamheden;
  • Registreren en verdelen van storingen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

59

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS-Office, Word, Excel en Outlook