Ron (Teamleider Productie)

Robert heeft een zeer stabiele achtergrond binnen de foodbranche waar hij doorgaans in een rol gericht op het aansturen van teams en het optimaliseren van processen heeft gefunctioneerd. In zijn vorige functies heeft hij teams tot 85 medewerkers aangestuurd. Zijn kracht ligt bij de combinatie van het coachen en begeleiden van mensen en de optimalisatie van processen waar een grote mate van automatisering van toepassing is. Daarnaast is Robert zeer goed in staat om inkoop, voorraadbeheer en planningen dusdanig in te richten zodat een optimaal financieel resultaat behaald wordt. Door het weg gaan van zijn collega’s is de bedrijfsstructuur zo veranderd dat hij nu latent op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hij komt het beste tot zijn recht in een rol als Teamleider waar hij naast de aansturing van een team uitgedaagd wordt op het gebied van procesoptimalisatie.

Als medewerker kan je met Robert rekenen op een betrokken people manager die zijn mensen op de operatie waardeert. Robert weet dan ook als geen ander om te gaan met weerstand bij het doorvoeren van veranderingen. Zijn kracht als leidinggevende is om ieder te zien als een individu, respect te tonen én een luisterend oor te bieden. Daardoor is hij heel goed in staat besluitvorming van het management overtuigend, maar niet directief, over te dragen naar de operatie. Hij geeft medewerkers ruimte en vertrouwen waardoor zij hun verantwoordelijkheid nemen.

Robert heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is bereid te werken in dagdienst, een 2-ploegendienst of 3-ploegendienst en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 8 allround operators, 12 operators, 32 productiemedewerkers en 6 medewerkers logistiek;
  • Bewaken van KPI's op het gebied van productiviteit, veiligheid, kwaliteit en kwantiteit;
  • Ondersteunen QA manager;
  • Voorbereiden van Audits, IFS, BRC, SKAL en ondersteuning R&D;
  • Zorgdragen voor diverse rapportages, productie- en control gegevens; 
  • Coachen en ontwikkelen van medewerkrs;
  • Toezien op werkverdeling, ziekteverzuimbegleiding en urencontrole;
  • Organiseren en leiden van verschillende processen;
  • Inhoud geven aan kwaliteitsborging (HACCP,BRS en bedrijfsregels).

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

62

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS-Office (Word, Excel en Outlook)