Jasper (Kwaliteitsmedewerker)

Jasper rond in augustus zijn hbo-opleiding Life Science and Technology af. Hij is daarnaast tijdens zijn opleiding 3 maanden werkzaam geweest als Kwaliteitsmedewerker bij een productieorganisatie in de voedingsmiddelen. Hier was hij verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de productielijnen, grondstoffen en eindproducten. Dit deed hij door middel van het afnemen van swabs en pipetteren van deze producten. Ook deed hij PH metingen en archiveerde en labelde hij de afgenomen samples zodat deze goed verwerkt konden worden in het systeem. Tijdens zijn afstudeerstage voor zijn opleiding heeft hij meegewerkt aan een onderzoek naar het bestrijden van bloedkanker. Hiervoor kweekte hij cellen op en deed hij microscopisch onderzoek. Jasper begint in september met zijn master en wilt hiernaast graag parttime aan de slag als Kwaliteitsmedewerker.

Jasper is op ons overgekomen als een enthousiaste en leergierige jongeman. Hij vind het erg leuk om zichzelf constant te blijven ontwikkelen. Met deze reden gaat hij ook een master starten in september. Jasper heeft duidelijke communicatie en kan goed onderwerpen toelichten.

Jasper is maximaal 24 uur per week beschikbaar, is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Meegewerkt aan een onderzoek naar een medicijn voor bloedkanker;
  • Opkweken van cellen en door middel van microscopisch onderzoek de cellen goedkeuren voor proces;
  • Door middel van ABPP een stof toedienen aan de cellen om de reactie te bekijken;
  • Alle informatie die gewonnen werd verwerken in Excel.

Functie

Kwaliteitsmedewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Excel(Uitstekend), Word, PowerPoint, Outlook