Emir (Inkoper)

Emir is een zeer analytisch individu op zoek naar een rol binnen de Supply chain om gebruik te maken van strategische sourcing vaardigheden, onderhandelingsvaardigheden, en kennis van inkoop ontwikkeld op basis van 6 jaar ervaring in verschillende industrieën. Als procurement manager bij een metaal constructie bedrijf was Emir verantwoordelijk met het beheren van facturen, orders en offertes en realiseerde geschikte kostenbesparende opties door communicatie met leveranciers en fabrikanten om, onderzoek naar nieuwe materialen, markttrends en nieuwe mogelijkheden. Emir heeft een Master in Project Management en geavanceerde kennis van inkoop management, tenders en sourcing. Emir heeft Extra Talent ingeschakeld om voor hem een nieuwe, uitdagende rol in de Supply Chain als inkoper te vinden.

Stressbestendig, aanpasbaar en betrouwbaar zijn woorden die Emir goed omschrijven. Hij is zeer gemotiveerd als het aankomt op het aanbieden van uitstekende inkoop vaardigheden, overtuigingskracht, onderhandelings- en communicatievaardigheden. Emir heeft ervaring met MS Office, ERP en SAP systemen.

Emir is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Coördineerde met lokale ambtenaren om vergunningen voor bouwprojecten te verkrijgen;
  • Plannen en beheren van budgetten voor bouwprojecten, inclusief het inhuren van aannemers;
  • Leidde aanbestedingen en selecteerde met succes de beste onderaannemers voor de school;
  • Verzorgde alle benodigde leveringen voor de school en bespaarde 40% op het toegewezen budget;
  • Coördineerde projectmedewerkers en werkte samen met andere betrokkenen om deadlines en projectdoelen te halen binnen de gestelde middelen en onder strikte deadlines. 

Functie

Inkoper

Leeftijd

36

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

MS OFFICE, SAP, ERP, Navition Dynamics, CBoss