Ruby (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Ruby heeft in 1993 in Armenië haar Nationale Polytechnische opleiding afgerond. Vervolgens heeft ze de functie van marketingmanager en salesmanager bekleed in Armenië. In deze functies waren haar werkzaamheden gelijk, alleen de vorm van transport was anders. Ruby heeft ervaring met het Supply Chain/ Logistieke proces van A tot Z. Tot het voorbereiden van de inkomende order en het klaarmaken van de transporten en documenten. Momenteel is Ruby beleidsmedewerker waarin ze verantwoordelijk is voor het luchtvaart veiligheidsprogramma. Ze werkt nauw samen in een team en heeft veel contact met diverse Nederlandse luchthavens. Daarbij pakt ze een stuk risicoverwerking op, organiseert ze netwerkdagen en voert ze werkgroep onderzoeken uit. Omdat Ruby haar functie niet actief genoeg vindt is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain/ Logistiek waar nog meer afwisseling en schakelen bij komt.

Ruby is erg georganiseerd, ze weet ook goed prioriteiten te stellen en kan haar planning hier goed op aanpassen. Daarbij werkt ze resultaatgericht, haar prioriteiten zijn hier ook altijd op aangepast. Ruby heeft een open en vriendelijke persoonlijkheid. Daarbij is ze erg leergierig en wil ze zichzelf ook nog verder kunnen ontwikkelen. Ruby is in haar vrije tijd graag creatief bezig, ze houdt van naaien, breien en het bakken van taarten.

Ruby heeft een opzegtermijn van 1 maand, hierna is ze 32/36 uur beschikbaar. Vanaf januari is ze fulltime beschikbaar. Ruby heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor luchtvaart veiligheidsprogramma;
  • Risicoverwerking;
  • Contact met Schiphol over bijzonderheden;
  • Organiseren van netwerkdagen;
  • Werkgroep onderzoeken uitvoeren voor verschillende luchthavens.

Functie

Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde

Leeftijd

51

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Russisch en Armeens uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office