Eveline (Supply Chain Planner)

Eveline is in het bezit van haar hbo-bachelor ‘Logistics Management’. Na haar stage is zij gaan werken bij een productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Hier is zij gestart als Productieplanner en doorgegroeid naar Supply Chain Specialist. Binnen deze functies is zij verantwoordelijk voor het plannen van de productie, het contact onderhouden met de leveranciers en is zij het aanspreekpunt voor de klant. Ze is hierbij de tussenpersoon tussen klant en leverancier. Eveline wilt graag de stap maken naar een nieuwe functie waarbij zij voorraadbeheer, projecten, contact met leveranciers en plannen kan combineren. Een variërende rol waarbij het gehele proces aan bod komt, is waar Eveline naar op zoek is. Dit vindt zij terug in een functie als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator.

Eveline is op ons overgekomen als een leergierige dame, doordat zij de uitdaging in haar werk blijft opzoeken om zo haar kennis binnen de supply chain te kunnen verbreden. Daarnaast is Eveline direct in haar communicatie en analytisch sterk, zo wilt zij een bepaald probleem goed bestuderen voor ze met de oplossing komt. Eveline haar Engels is erg goed omdat zij binnen haar huidige baan ook Engels als voertaal heeft.

Eveline heeft een maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Werken op basis van de orders die binnenkomen vanuit de klant en verantwoordelijk voor de bestellingen uit regio Azië;
  • Bestellingen die vanuit de klant binnenkomen plaatsen bij vaste leveranciers;
  • Contact onderhouden met de klanten tijdens het productieproces;
  • Logistieke afspraken maken als het product gereed is met de leverancier. 
  • Tussenpersoon tussen de klant en de leveranciers.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

24

Woonplaats

Heinenoord

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Excel (gevorderd), Word, PowerPoint en Outlook. Power Bi en Oracle Bi (basis).