Laura (Supply Chain Coördinator)

Laura heeft in 2016 haar middelbare school afgerond, toen is ze begonnen aan haar mbo-opleiding horecamanager. Tijdens haar opleiding heeft ze gewerkt bij een grote hotelketen. Hier kon ze intern doorgroeien naar medewerker personeelszaken. Om dit goed te kunnen doen heeft ze via LOI een opleiding HRM gevolgd. Momenteel is Laura flexibel inzetbaar in de bediening, achter de receptie, bij personeelszaken en salarisadministratie. Ze vindt het maken van roosters, het plannen en het voeren van sollicitatiegesprekken heel leuk. Laura merkt dat de horecatijden niet meer bij haar passen en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ze zich bezig kan houden met planningswerkzaamheden.

Laura heeft een gezellige persoonlijkheid. Ze staat positief in het leven en straalt deze positiviteit ook uit. Ze is erg betrouwbaar en eerlijk. Ze is ook een hele loyale medewerker. Daarnaast is Laura erg punctueel, ze is nog nooit te laat gekomen tijdens haar werk of studie. Laura wil graag processen effectiever indelen en kan daarin soms eigenwijs zijn. Echter staat ze ook open voor de mening van anderen.

Laura heeft een opzegtermijn van 1 maand, hierna is ze beschikbaar voor 32 uur. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Bedieningsmedewerker;
  • Receptie werkzaamheden;
  • Roosters maken voor diverse afdelingen;
  • Sollicitatiegesprekken voeren;
  • Uren accorderen.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

22

Woonplaats

Ede

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits

Computervaardigheden

MS Office, IDPMS, Amadeus.